Gastenboek Abri du Morvan

Juni 2022 / Lisa en Frans

Genieten van de koeien, vogels spotten of beluisteren (er zitten er zó veel), beetje lezen etc. Trouwens onze hond waande zich hier ‘een god in Frankrijk’.

Mei 2022 / Janny en Pim 

Door corona perikelen hebben we ons bezoek een aantal jaar moeten uitstellen maar wat zijn we blij dat het geen afstel is geworden.

April 2022 / Sini en Peter 

Vezelay en Avallon ook leuk om te bezoeken, net als de Mont Beuvray. Ook het huis is prima om in en rondom te vertoeven.

September 2021 / Tessy en Mart

Wat hebben we weer geboft, weer een onvergetelijke week in Champrobert. Geweldig weer en heerlijke rust.

Augustus 2021 / Paul, Christie, Ine en Ron

Een heerlijke week gehad, jammer dat het regende maar het huis is erg aangenaam en alles is aanwezig.

Augustus 2021 / Marthy en Arthur

Mooi huis, goed uitgerust en schitterend uitzicht. Prachtig weer, we hebben voor het overgrote deel buiten kunnen leven.

Juli 2020 / Freek, Ingrid, Noor en Eva

Al vaak in de Morvan geweest maar deze plek komt met gemak in de Top 3 !! De uitzichten, de afwisseling van het landschap, het huis, het terras. Precies wat wij prettig vinden.

Juli 2019 / Marion en Lambert

Leuke waarnemingen, naast putters, mussen, zwarte roodstaarten elke dag ook de grauwe klauwier. Verder veel vlinders zoals de zeldzame koningspage en de kolibrie vlinder. Ook dassen, vossen en reeën en op het terras de smaragdhagedis.


Juni 2019 / Jilles en Rieneke

Een heerlijke week met veel wandelingen. Handig de wandelkaarten die beschikbaar waren. Verder vanaf het ontbijt ’s morgens tot laat in de avond buiten kunnen zitten.


Juni 2019 / Sjaan en Dick

Ook met wat minder weer is het een heerlijk huis om in te verblijven, kachel aan, schemerlampjes aan. En leuke wandelpaden direct vanuit het huis te doen.


Mei 2019 / Bea en Jan

Erg genoten van de omgeving, het magnifieke uitzicht en de rennende koeien in de wei (voorjaar!)


Juli 2018 / Marjolein en Wilfred

Maar al die andere activiteiten moesten we skippen omdat het ontzettend warm was. Maar wat was het dan fijn om de koelte in het huis te kunnen opzoeken.


Juni 2018 / Ryszarda en Berr

Zeer onder de indruk van de werkkracht, het doorzettingsvermogen en de inventiviteit om een boerenschuur met cave om te toveren in zo’n comfortabel huis dat van alle gemakken is voorzien!


Mei 2018 / Tessy en Mart

Nu in het voorjaar. Helaas liet het weer ons een beetje in de steek maar daarom wat meer tijd voor het bezoeken van wat stadjes is de buurt zoals Cluny en Brancion.


April 2018 / Olaf en Lars

Chapeau! Het huis is geweldig! Een fijne tijd gehad.


September 2017 / Hubertine

En we hebben het goed naar onze zin gehad in jullie mooie huis!


September 2017 / Monique en John

En wat is het hier prachtig, zo vanuit het huis hebben we kunnen wandelen in het bos!


Augustus 2017 / Noël

Leuk Frans huis(je) met een mooi uitzicht en rustige ligging


Augustus 2017 / Tessy en Mart

Inmiddels al voor de 3e keer in jullie huis en nu zelfs voor drie weken!


September 2016 / Margriet en Stan

Een week was te kort om van de rust en de mooie omgeving te genieten. En wat een leuk huis met leuke spullen in de loop der tijden bijeen verzameld.


Augustus 2016 / Lieve en Huub

Twee weken van stilte en rust met een wijds en prachtig uitzicht. De stilte is indrukwekkend en de sterrenhemel ’s nachts is sprookjesachtig!

Juni 2016 / Kim en Arjan

En we hebben vreselijk moeten lachen om die koeien die de hele dag van links naar rechts hobbelen. En wat een fijne omgeving is het hier.


Juni 2016 / Joyce en Pepeijn

We kwamen midden in de nacht aan vanwege autopech onderweg maar toe we de volgende ochtend uit het raam keken wisten we niet wat we zagen! Wat een uitzicht! En wat een top huis, van alle gemakken voorzien.


Mei 2016 / Wilma en Marco

We hebben het prima naar onze zin gehad, de omgeving heeft ons prettig verrast, De wandelingen zoals aangegeven in het boekje dat in het huis lag waren redelijk goed aangegeven en we komen zeker nog een keertje terug!


Mei 2016 / Annette en Paul

En ‘s avonds flink de kachel gestookt want buiten was het maar 4 graden maar het huis is heerlijk!


Oktober 2015 / Bea

Wow, wat een heerlijk huis op een prachtige plek, toen ik binnenkwam omarmde het huis me meteen! Ik heb me vanaf het eerste moment thuis gevoeld.


Juli 2015 / Tessy en Mart

Wat een fantastische combinatie, dit huis en dit landschap!!


Juni 2015 / Marjolein en Wilfred.

En wat is het hier overal stil! Nou ja, op de mussen en de andere vogeltjes en de koeien na dan. Maar wij bleven kijken naar alles wat vanaf het terras te beleven was!!


September 2014 / Maud & Frank

In een woord, verrukkuluk, een oergezellig huis en wat een uitzicht!!!


September 2014 / Sandra & Gert-Jan

Wat hebben wij vreselijk geboft zo’n mooi huis te vinden met zo’n mooi uitzicht in zo’n mooie omgeving.


Juli 2014 / Willemien & Johan

Heerlijk die rust hier. Gewoon voor je uit staren terwijl de bijen zoemen, de vlinders fladderen, de vogels tjilpen en de koeien grazen en wij genieten van de stilte.


Oktober 2013 / Tineke & Dick

Helaas de laatste dag, wat hebben wij hier genoten. We hopen hier zeker nog een keer terug te komen.


September 2013 / Annemarie & Rutger

Lekker huis dat goed past bij veel buiten zijn en de landelijke omgeving. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft veel meer de sfeer en gemakken van een woonhuis dan veel vakantiehuisjes.


Augustus 2013 / Cornelie & Anita

Met zo’n huis en zo’n uitzicht hoef je weinig anders meer. Hier heb ik het ultieme zomergevoel mogen ervaren!


Juli 2013 / Vera & Romme

We hadden het goed hier. Wat een fijn huis en wat heerlijk dat het’s nachts zo heerlijk donker is!


Juni 2013/ Vilna & Carin

We hebben het heerlijk naar onze zin gehad in jullie comfortabele, met aandacht en liefde ingerichte huis.


April 2013 / Peter & Maaike

Een plek om vaker heen te gaan! Het is een leuk huis waar je prima een weekje op vakantie kunt, de omgeving is echt heel erg mooi en rustig. Echt een plek om vaker heen te gaan!


Augustus 2011 / Mariët & Ans – Diny & Egbert

GEWELDIG! Wat heerlijk om hier je vakantie te mogen doorbrengen. Ik had op internet gezocht naar een huis met een uitzicht. Nou, dat is geweldig. Wat hebben we er van genoten, de koeien voor de deur, de stilte, de uil die zich steeds liet horen en die soms wel pittige wandelingetjes. En dan het huis….. zo sfeervol en met liefde en aandacht ingericht, je “proeft” het.


Juli 2011 / Peggy & Hennie

Wij hebben een heerlijke week gehad. Genoten van de rust en het prachtige uitzicht met de koeien en de hertjes die, meestal in de avond, tevoorschijn kwamen. Ook genoten van de tuin. Een comfortabel en gezellig huis.


Juli 2011 / Corry & Gerard

Het huis is van alle gemakken voorzien. Stilte, pikdonkere nachten en een rustige omgeving wat wij ook zochten.

Juni 2011 / Maartje & Joep

Wij hebben het erg naar onze zin gehad in jullie huis. Het huis was gezellig en comfortabel en vanuit de tuin was het uitzicht prachtig.


April 2011 / Peter & Ingrid

We hebben een fijne vakantie week hier gehad. Jullie hebben een mooi huisje dat heerlijk rustig ligt met een mooi uitzicht. Wat ook erg fijn was dat er in het huisje al wat informatie ligt over de omgeving. We hebben zelf ook gebruik gemaakt van jullie boekje met wandelingen, zitten leuke wandelingen bij.